ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Αγαπητά παιδιά, εκπαιδευτικοί και γονείς,

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, θα ήθελα να ευχηθώ από καρδιάς σε όλους σας καλή και δημιουργική πορεία. Κάθε σχολική χρονιά αποτελεί μια νέα ευκαιρία για μάθηση, πρόοδο και εξέλιξη. Οι προκλήσεις που μπορεί να συναντήσουμε δεν πρέπει να μας φοβίζουν, αλλά να μας ενθαρρύνουν να προσπαθήσουμε περισσότερο, να ανακαλύψουμε νέους ορίζοντες και να εξελίξουμε τις γνώσεις και τις δεξιότητές μας.

Οι εκπαιδευτικοί σας βρίσκονται στο πλευρό σας, έτοιμοι να σας προσφέρουν τα εφόδια που χρειάζεστε για να προχωρήσετε με σιγουριά στη ζωή σας. Παράλληλα, οι γονείς σας, με την αγάπη και την υποστήριξή τους, είναι πάντα δίπλα σας, στηρίζοντας τις προσπάθειές σας.

Ο Δήμος μας παραμένει αφοσιωμένος στη συνεχή βελτίωση των σχολικών υποδομών, ώστε να διασφαλίσουμε ένα ασφαλές και φιλόξενο περιβάλλον μάθησης για όλους τους μαθητές. Είμαστε εδώ για να στηρίζουμε κάθε προσπάθεια και κάθε βήμα προς την επιτυχία.

Εύχομαι η φετινή σχολική χρονιά να είναι γεμάτη γνώση, χαρά, δημιουργία και όμορφες εμπειρίες. Καλή αρχή και καλή επιτυχία σε όλους!

Με εκτίμηση,  

Ο Δήμαρχος

Δήμος Βέρδος